Olimpiadas Solidarias
2019. február 20. írta: 913291

Olimpiadas Solidarias

Ahogy az egyik korábbi bejegyzésemben említettem, a héten rendezte meg az ESN az Olimpiadas Solidarias sportrendezvényt, amin én is játszottam a röplabda kategóriában. El is mesélem az élményeimet!

Alapvetően egy jótékony célú rendezvényről van szó, a nevezési díjat nem euróban kellett fizetni, hanem minden játékosnak 2 kg tartós élelmiszert kellett magával vinnie, amit rászoruló családok fognak kapni. 3 kategóriában lehetett nevezni: foci, kosárlabda és röplabda. Mikor a barátnőimmel megláttuk a programot, rögtön összeállítottunk egy 6 fős röpicsapatot, sőt, még tartalék emberünk is volt, úgyhogy kicsit lankadt az érdeklődés, mikor megtudtuk, hogy csak 2 játékos játszhat egy csapatban. Végül Oliviával, egy magyar lánnyal beneveztünk Csillagszemű Csajszik csapatnévvel, ugyanis imádjuk hallgatni, ahogy a külföldiek próbálják kimondani a magyar szavakat, pláne az ilyen bonyolultakat.

A focimeccsek hétfőn voltak, a kosármeccsek kedden, a röpimeccsek pedig szerdán. Előre elküldték minden csapatnak az időbeosztást, így tudtuk, mikor fogunk játszani. Mivel utoljára középiskolában röpiztem (és a barátaim nagy része is), ezért 1 órával a meccs előtt oda is mentünk, hogy gyakoroljunk egy kicsit. Látva a többi csapatot, kicsit kétkedni kezdtünk saját tudásunkban, nem véletlenül. Kiderült, hogy volt olyan ember, aki 7 éven keresztül röplabdázott! Szerencsére ezek csak barátságos mérkőzések voltak. Mikor még csak páran voltunk a teremben, egy képet is csináltak rólunk az ESN zászlóval:

52455029_238111043736761_5779014045935861760_n.png

 

15:30-kor került ránk a sor, mint kiderült, 2 fiú ellen játszottunk. Az erő-, magasság- és mindenféle fölény miatt sajnos elvesztettük a meccset, de azért mi sem adtuk könnyen magunkat, néhány pontot mi is szereztünk. Több meccset már nem kellett játszanunk, így nem maradtunk ott a végéig, ezért hogy ki lett a győztes, azt sajnos nem tudom.

Összességében jól éreztük magunkat, inkább a sport és a szórakozás miatt mentünk, mint a verseny miatt. Különösen jó volt, hogy néhány barátunk is eljött szurkolni, akik nem is játszottak. Oldott volt a hangulat, mindenki jól érezte magát, úgyhogy ezen felbuzdulva szeretnénk majd többször ilyen sportdélutánt csinálni, hiszen egy kis mozgás sosem árt!

További szép hetet,

Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://utazasomtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr2214639942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása